Adó 1 százalék felajánlás

Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-1760
E-mail: daganatos@gmail.com

Adószám: 18118236-1-41

Daganatos gyerekek a gokart pályán

Daganatos gyerekek a gokart pályán
Maszk és sisak – ez volt a gyerekek kedvenc viselete október 13-án, a jótékonysági gokart délutánon. A Daganatos.hu Alapítvány által támogatott 12 család vett részt a rendezvényen, melynek fő célja az volt, hogy maradandó élményt szerezzen a beteg gyerekeknek.

Egymás után száguldoztak a beteg gyerekek a Westend parkolójában, a Karting Promotion pályáján. A Daganatos.hu Alapítvány és a program többi támogatója azért szervezte a rendezvényt, hogy a sokszor hónapokig zárt lakásban, vagy kórházban lévő gyerekeknek egy önfeledt, kellemes napot biztosítson.

A beteg gyerekek, testvéreik és az olimpikonok, paralimpikonok, élsportolók együtt rótták a köröket, a kisebbeket elismert sportolóink vitték a pályára. Nem csak a gokartozás csalt mosolyt a gyerekek arcára.

A kung-fu bemutató mellett a családok közös fotókat készítettek a sportolókkal és persze Csirmaz Brúnó versenyautójával is. A rendezvény végén pedig nagyon büszkén álltak a dobogóra a beteg gyerekek, miután köztük gokart-versenyt hirdettek a szervezők. A támogatóknak köszönhetően igazán értékes ajándékokat kaptak a sportolók és a családok is, mindenki külön ajándékcsomaggal tért haza.

A Daganatos.hu Alapítvány külön, erre az alkalomra érmet készíttetett, ezzel fejezve ki háláját. Ezeket az érmeket a beteg gyermekek adták át a sportolóknak. A gokart-időmérő legjobbjai pedig értékes nyereményeket vihettek haza. Napszemüvegeket, mobiltelefonokat és egy családi hétvégére szóló utalványt osztottak ki a nyertesek között.

A jótékonysági délutánon részt vettek: Tóth Dávid, Paumann Dániel és Kulifai Tamás olimpikonok, Dani Gyöngyi, Juhász Veronika, Krajnyák Zsuzsa, Szabó Nikolett paralimpikonok, Csirmasz Brúnó, a rallycross legifjabb reménysége, Sinka Zsolt erőművész, valamint Kovács László és Fekete Tamás kung-fu bajnokok is.

A rendezvény házigazdája az egykori rally-s, Répa Kata volt. A beteg gyerekek szülei feledhetetlen élménynek nevezték a Karting Promotion, a Sports Fun Club, a Mobilbirodalom.hu és a Daganatos.hu Alapítvány szervezésében rendezett jótékonysági gokart-délutánt.

Adó 1 százalék - daganatos gyermekek gokartozása

Hogyan támogathat?

Rendelkező nyilatkozat letöltése