Adó 1 százalék felajánlás

ADÓ 1% DAGANATOS GYEREKEKNEK
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-1760
E-mail: daganatos@gmail.com

Adószám: 18118236-1-41

Az alapítványról

Ha szeretne részese lenne sikereinknek, támogassa Ön is alapítványunkat adója 1 százalékával!

Alapítványunk 2005 Óta segítette a hazai daganatos, leukémiás betegségben szenvedő gyermekeket és családjukat. Büszkék vagyunk arra, hogy támogatóink nagylelkű felajánlásainak köszönhetően, alapítványunk kiemelkedő eredményeket érhetett el.Sajnos sok esetben tapasztaljuk, hogy hiába van meg a segítő szándék, ha az adott alapítvány a megfelelő tőke hiányában nem képes megvalósítani a kitűzött célokat. Az alapítvány kuratóriumának tagjaiban, és törekvéseinket támogató embertársainkban közös az, hogy mindannyian érdemben teszünk a hazai daganatos, leukémiás beteg gyermekek gyógyulása, felépülése, és életminőségük javítása, és betegségük kialakulásának megakadályozása érdekében.

Örülünk, hogy minden évben egyre többen ajánlják fel adójuk 1 százalékát a daganatos beteg gyermekek felépülése, és betegségük kialakulásának megelőzése érdekében.

Az adó 1 százalékból származó bevételeknek köszönhetően lehetőségünk nyílt a daganatos betegségben szenvedő családokra fordított  támogatáson túl a gyermekkori daganatos betegségek megelőzésére, diagnosztizálására alkalmas kutatásokat finanszírozni, gyermekonkológiai- hematológiai osztályokat támogatni, illetve öt család befogadására alkalmas balatoni rehabilitációs ház építésébe kezdeni.

Ezek a komoly döntések határozzák meg alapítványunk konkrét célját is.

Az elmúlt években több visszajelzés érkezett hozzánk, hogy egyesek alapítványunkra hivatkozva kértek pénzt, de mi személyesen nem gyűjtünk adományt.
Ezért kérjük, ne adjanak pénzt senkinek, aki a Daganatos.hu Alapítvány nevében gyűjt. Kizárólag csekkes befizetéssel, vagy folyószámlára utalással fogadunk felajánlást.

Köszönjük önzetlen támogatásukat, és az adó 1 százalék felajánlásukat!

Adó 1 százalék felajánlás esetén:  Adószám: 18118236-1-41

Bornemissza Tamás
kuratórium elnök

Hogyan támogathat?

Rendelkező nyilatkozat letöltése